Παναγιώτα Μπαϊρακτάρη

"Σε όλα παίζει ρόλο ο δάσκαλος.. Και η κ. Ελλη είναι μια δασκάλα που σε παίρνει από το χέρι και σου μαθαίνει από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τη μεγαλύτερη λεπτομέρεια......Και αν νομίζεις ότι δεν τα έχεις όλα αυτά , σίγουρα τα έχει η κ. Έλλη όποτε θα είσαι πολύ τυχερός αν μαθητεύσεις διπλα της ! Το μόνο που χρειάζεται να έχεις εσυ είναι θέληση , όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις εκεί , σίγουρα πράγματα!"

Κατερίνα Κοκκίνη

"Πάθος, πάθος, πάθος. Αν κάτι χαρακτηρίζει τo EFSA, που μόνο μια απλή σχολή δεν είναι, αυτό είναι το πάθος. Μπαίνοντας στον πέμπτο χρόνο γνωριμίας και μαθητείας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Σε εποχές που είναι πολυτέλεια να καταφέρεις να κανεις το χόμπυ σου επάγγελμα το EFSA με δίδαξε και με στήριξε για να μπορώ να δουλεύω πλέον για γνωστό σχεδιαστή."

Σοφία Ρουσοπούλου

"Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έμαθα να "διαβάζω" πατρόν, να ράβω τα ρούχα που θέλω και να καμαρώνω για τις μικρές μου δημιουργίες !! ....Το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά η πορεία συναρπαστική! "

Αnita Angel

"Ολοκλήρωσα πέρσι μία χρονιά στο ερασιτεχνικό τμήμα ραπτικής της σχολής. Οι εγκαταστάσεις είναι όμορφες, και η κάθε μαθήτρια έχει τον χώρο εργασίας της. Δίνονται επίσης όλα τα απαραίτητα υλικά για να δουλέψεις. Το κυριότερο προσόν της σχολής όμως είναι η βαθειά γνώση της δασκάλας για το αντικείμενο, και η προσήλωση της στη λεπτομέρεια αυτής της τέχνης, που κάνουν τη σχολή ιδανική για όποιον/α ενδιαφέρεται να μάθει να ράβει σωστά και να έχει ένα όμορφο αποτέλεσμα."

Marketa Provaznikova

"Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις να ράβεις τα δικά σου ρούχα, το EFSA είναι η μόνη σχολή που θα σου πρότεινα να σε καθοδηγήσει! .....Στο χώρο των μαθημάτων θα βρεις οτιδήποτε θα χρειαστείς από τον σχεδιασμό μέχρι και το ράψιμο των ρούχων! Μην το σκέφτεσαι και ξεκίνα τα μαθήματα!"

Πένυ Ζερβάκη

"Μια εξαιρετική σχολή για οσους αγαπούν την μόδα και Ενας εξαιρετικός άνθρωπος με μεγάλη γνώση και εμπειρία, έτοιμος να την μεταφέρει γενναιόδωρα σε όποιον την χρειάζεται και θελει να κάνει ένα ακομα βήμα προς αυτό που αγαπά."