Πρόσωπα του EFSA

Elisavet
Fashion
School
Athens

no-repeat;center top;;

auto

0px

Πρόσωπα του EFSA

no-repeat;center top;;

auto

0px

Τα πρόσωπα του EFSA

line

ELISAVET FASHION SCHOOL ATHENS

ourteam-elisavet02

Ελισάβετ Χατζοπούλου

Ιδρυτής του EFSA

Το EFSA, από την αρχή, ήταν ένα πνευματικό δημιούργημα της ιδρύτριας του, Ελισάβετ Χατζοπούλου. Η έμπειρη δασκάλα και ιδιοκτήτρια της σχολής αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη…

[popup title=”Περισσότερα” padding=”20″ button=”0″][image src=”http://efsa.grwp-content/uploads/2018/05/ourteam-elisavet01.jpg” link=”” link_image=”” border=”1″]
[divider height=”20″]

Ελισάβετ Χατζοπούλου

Το EFSA, από την αρχή, ήταν ένα πνευματικό δημιούργημα της ιδρύτριας του, Ελισάβετ Χατζοπούλου. Η έμπειρη δασκάλα και ιδιοκτήτρια της σχολής αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη για την μακροχρόνια επιτυχία του Elisavet Fashion School Athens.

Αυτή η βαθιά γνώση και ικανότητα στο χώρο της μόδας δεν ήρθε από μόνη της. Η Ελισάβετ είχε από μικρή ηλικία μία βαθιά επιθυμία να εξερευνεί ρούχα και υφάσματα και να περνάει το χρόνο της, ράβοντας στη ραπτομηχανή της μαμάς.

Στην ενήλικη ζωής της, οι φίλες και γνωστές ζήλεψαν τα δικά της ρούχα και ξεκίνησαν να ζητάνε από την Ελισάβετ να ράψει ρούχα και για τις ίδιες. Αυτό πήρε διαστάσεις και η Ελισάβετ αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το κομμάτι της μόδας και της ραπτικής. Μετά την φοίτηση σε γνωστή ελληνική σχολή μόδας της εποχής, προχώρησε στη δημιουργία ενός ατελιέ υψηλής ραπτικής στο κέντρο της Αθήνας, αρχικά με ειδικότητα στα νυφικά και τις τουαλέτες. Συνέχισε να αναπτύσσει την επιχείρηση της οργανώνοντας εποχιακές κολεξιόν και παρέχοντας στυλιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ύστερα από αυτήν την πολυετή πορεία στο χώρο, μεσολάβησαν η μητρότητα και οι οικογενειακές υποχρεώσεις βάζοντας ένα προσωρινό τέλος σε όλα τα παραπάνω…Μέχρι που γεννήθηκε το EFSA!

[/popup]

horizontal

ourteam-marinis02

Νίκος Μαρίνης

Καθηγητής Σχεδίου Μόδας

Η εικαστική δημιουργία και το εκπαιδευτικό έργο, αποτελούν για τον Νίκο Μαρίνη, κεντρικές περιοχές της προσωπικής του εξέλιξης. Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας με πτυχίο…

[popup title=”Περισσότερα” padding=”20″ button=”0″][image src=”http://efsa.grwp-content/uploads/2018/05/ourteam-marinis01.jpg” link=”” link_image=”” border=”1″]
[divider height=”20″]

Νίκος Μαρίνης

Η εικαστική δημιουργία και το εκπαιδευτικό έργο, αποτελούν για τον Νίκο Μαρίνη, κεντρικές περιοχές της προσωπικής του εξέλιξης. Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας με πτυχίο στην Ζωγραφική, πειραματίστηκε με πλήθος τεχνικών, υλικών και ειδικοτήτων, όπως σκηνογραφία, γλυπτική κ.α., αρνούμενος να επαναπαυθεί σε έναν και μόνο τρόπο καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η πολύπλευρη προσωπικότητα του, τον οδηγεί έως και σήμερα στην δημιουργία έργων σύγχρονων και πρωτοποριακών, ενώ η ταυτόχρονη πολύχρονη εκπαιδευτική του πείρα αντλεί με φυσικό τρόπο γνώσεις, ερεθίσματα, ιδέες, προτάσεις από την εν λόγω εικαστική δράση. Όπως και το έργο του, έτσι και η διδασκαλία του δεν περιορίστηκε στα αυστηρά όρια των εικαστικών τεχνών, αλλά επεκτάθηκε σε άλλες περισσότερο εφαρμοσμένες τέχνες όπως π.χ. η εικονογράφηση παιδικών βιβλίων, το θεατρικό κοστούμι η θεατρική μάσκα και το σχέδιο μόδας.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων, ενώ το 2012 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ατομική του έκθεση. Εξαιρετικός δάσκαλος, με μεταδοτικότητα, υπομονή, μέθοδο και κατανόηση των διαφορετικών προσωπικοτήτων των μαθητών.

Πέρα από τις πολυάριθμες συνεργασίες του με διάφορους εκπαιδευτικούς φορείς, ιδιωτικούς και δημόσιους, διατηρεί από το 2013 ιδιωτικό εργαστήριο τέχνης. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την πολύπλευρη και πολυετή εμπειρία του Νίκου Μαρίνη και τον παραθέτουν ως τον καταλληλότερο καθηγητή για τα απαιτητικά τμήματα Σχεδίου Μόδας του EFSA.

[/popup]

horizontal

7

default

elEL