Ξεκινήστε το ταξίδι σας στον κόσμο της τρισδιάστατης μόδας με το πρόγραμμα CLO3D, μια καινοτομία της σχολής μας.

Το 3D Fashion Design είναι μία προηγμένη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον κόσμο της μόδας.

Μια νέα εποχή στη βιομηχανία της μόδας με τη χρήση νέων τεχνολογιών, για αρχάριους, φοιτητές, σχεδιαστές μόδας, στυλίστες, σχεδιαστές υφασμάτων και επαγγελματίες.

Στο μάθημα Digital Fashion Design μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε  λογισμικά όπως το CLO3D, Blender, Adobe Illustrator και Mixamo. Υλοποιείτε τις δικές σας εμπνεύσεις, με την κατασκευή πατρόν (2D και 3D), ενώ έχετε την δυνατότητα να δείτε τα ενδύματά σας σε ψηφιακά avatar με την εισαγωγή υλικών, αξεσουάρ και διαφόρων εκτυπώσεων στα υφάσματα. Έτσι, αναβαθμίζετε τις δεξιότητές σας στον ψηφιακό σχεδιασμό μόδα

Σκοπός του μαθήματος

Ο σκοπός του μαθήματος είναι να σας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ψηφιακό σχέδιο μόδας και να παρουσιάσετε το αποτέλεσμα με τρισδιάστατη προσομοίωση (simulation).

Το 3D Fashion Design μπορεί να υποστηρίξει και να μεταμορφώσει τα σχέδιά σας. Οι ιδέες σας ζωντανεύουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ποικίλες, οικονομικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις. Αναπτύξτε τα δικά σας εικονικά σχέδια, κάνετε προσαρμογές, μάθετε rendering, animation και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στον κόσμο της τρισδιάστατης μόδας με το πιο προηγμένο μάθημα σχεδίασης 3D.

Απογειώστε τις σπουδές σας στο χώρο της μόδας.

Τα σημαντικότερα σημεία του μαθήματος

Αντικείμενο Σπουδών
Digital Fashion Design

Επίπεδο
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Διάρκεια
6 μήνες

Έναρξη
Οκτώβριος

Κόστος
Eπικοινωνήστε μαζί μας