Συμμετοχή EFSA στο ερχόμενο Digital Fashion Week NY

Όταν η φαντασία, συναντά την τεχνολογία και τη μόδα: η σχολή μόδας EFSA με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο ερχόμενο Digital Fashion Week NY.

Καθώς ο χώρος της μόδας διεισδύει ακόμα περισσότερο στο Metaverse, μεγάλα brand names, αλλά και θεσμοί κάνουν τα πρώτα τους ενεργά βήματα στο χώρο του ψηφιακού σχεδίου, παράγοντας αλλά και προωθώντας στην αγορά έμπρακτα την ιδέα των εικονικών ρούχων. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του New York Fashion Week και του θεσμού

Digital Fashion Week, που δίνει την ευκαιρία σε δεκάδες νέους σχεδιαστές να προβάλλουν τα δικά τους σχέδια στον κόσμο του διαδικτύου.

Η σχολή μόδας ESFA με γνώμονα την καινοτομία δίνει το παρών στο Digital Fashion Week New York, προβάλλοντας την ιδιαίτερη ελληνική κουλτούρα και τον πολιτισμό. Συνολικά 5 ψηφιακά σχέδια, πλασμένα με μεράκι και φαντασία, ταξιδεύουν από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, μέσα από τον διαδικτυακό κόσμο του Web3, με χιλιάδες λάτρεις της μόδας να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν σχέδια της σχολής μας, από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου.

Συμμετέχοντες του event είναι οι μαθητές της σχολής: Ανδρέας Καμιναρίδης, Δέσποινα Μοσχόφη, Μαριαλένα Πασιοπούλου και η καθηγήτρια του DIgital Fashion Design: Narina Gasparova. 

Ποιος είναι ο στόχος του Digital Fashion Week NY

Η “Ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης” εξερευνά τις αλλαγές που σημειώνονται στο πεδίο της μόδας (από το στάδιο του σχεδιασμού, της προβολής αλλά και προώθησης), με την επόμενη γενιά του διαδικτύου να τοποθετεί στο επίκεντρο τους χρήστες, μέσα από τις καθηλωτικές και τρισδιάστατες εμπειρίες, όπως αυτές φαίνονται μέσα από την οπτική του IRL X URL. Η επιμελημένη έκθεση Fashion Tech αποτελεί σημείο συνάντησης όλων εκείνων, που αξιοποιούν την τεχνολογία ως μέσο εργασίας και δημιουργικότητας, όπως αποτυπώνονται στα ενδύματα, που ντύνουν τα ψηφιακά Avatar που συμμετέχουν στο event.

Διαβάστε περισσότερα για την “Ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης” εδώ. 

Digital Fashion Design στη σχολή EFSA 

Το 3D Fashion Design είναι μία προηγμένη τεχνολογία, που έχει σχεδιαστεί για όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον κόσμο της μόδας.

Μια νέα εποχή στη βιομηχανία της μόδας με τη χρήση νέων τεχνολογιών, για αρχάριους, φοιτητές, σχεδιαστές μόδας και επαγγελματίες.Το 3D Fashion Design μπορεί να υποστηρίξει και να μεταμορφώσει τα σχέδιά σας. Οι ιδέεςσας ζωντανεύουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ποικίλες, οικονομικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις. Αναπτύξτε τα δικά σας εικονικά σχέδια, κάνετε προσαρμογές, μάθετε rendering, animation και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Digital Fashion Week NY μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elEL